elidaeliasson.blogg.se

Love Nelly

Nelly är i stortsätt den enda onlinebutiken som jag besöker vardagligen och shoppar ifrån minst en gång i månaden. Det är bara för att jag ÄLSKAR deras produkter. Tänkte visa er två st collage jag gjort som är lite inspiration av de jag tänker bära på nyår. 
 
 
Allting är från Nelly.se
 
 
Allting är från Nelly.se
 
Collage nr 1
Jag är inte tjejen som springer runt i små söta klänningar utan min stil är lite mer hård och tuff så en sån här två delad klänning skulle vara perfekt för mig på nyår. Den är glittrig och glammig men långt ifrån söt och fluffig. Jag gillar tajta klänningar då de framhäver formerna på kroppen bättre. Sen matchat med ett par inte allt för höga klackisar så är jag redo att fira in det nya året. Lutar åt denna klänning väldigt mycket nu!  
 
Collage nr 2
Dessa glitter leggings har jag kikat många gånger på. Tycker dom är så otroligt häftiga och skulle vara väldigt snyggt och lite annorlunda och bära dessa på nyår. Dels för att de flesta tjejer har kjol eller klänning på nyår så tror jag att jag skulle bli ensam på festen bland tjejerna som bär byxor. Men jag tycker de är otroligt snygga och någonting jag lätt skulle kunna bära på nyår. Tillsammans med ett snyggt enkelt festlinne. Samt med lite färgklickar. Toppen! 
Btw (lööööööv the shoes)
 


Ny dag, nya mål

Sitter på Miroi just nu. Fick skjuts av mor min så var skönt att komma hit i skaplig tid istället för att få stressa då bussarna alltid är så sena..
Idag ska jag plugga körkortsteori så jag kan boka uppkörning idag helst. Trodde jag kunde göra det efter att jag gjor alla faserna klara men icke sa nicke. Måste klara Rep 1 först...suck! 
Annars då, jo ska ut och gå mer Sarah en sväng efter Miroi. Måste få röra på mig annars blir jag så otroligt rastlös. Sen ska jag umgås med min älskade Kevin och ha en liten myskväll bara vi två. Var längesen vi hade det och det känns skönt och kul att få umgås som gamla tider. Hihi!
Kisses 
 
Bild från studentbalen i somras på min och min underbara man 
 


Tisdag!

Dagarna bara rullar fram. Om en vecka är det julafton. Shit vad det går fort. Det är fortfarande gröna gräsmattor här då snön som kom för ca en vecka sedan har smält. Skinnjacka är det jag går i nu för att inte svettas ihjäl. Dunjackan är på tok för varm nu. 
Sitter och är otroligt arg och ledsen på mig själv att jag glömt att fylla i ett försäkringspapper och lämna till försäkringskassan. Så mina pengar kommer en vecka senare...assååå dööö ELIDA! Jag brukar alltid skriva upp minsta lilla sak jag ska göra men detta glömmer jag. Aja life sucks sometime. Nu ska jag söka lite jobb vi höres! 
Kiss
 
 


Christmas

Snart är det jul mina vänner! Längtar faktiskt en aning dit då det är en sån mysig högtid. Hela tjocka släkten samlas hos mormor och morfar och kollar kalle anka och äter gott. Så underbart. Dock är jag inte så intresserad av julklappar men det är alltid rolgit att få något. Har redan fått en hel del förtidsklappar av mamma. Som träningskläder på ca 3500 och friskvårdskort på badhuset för 1600 och massa annat plus att jag som sagt får en bil om jag fixar körkortet så jag vill inte att mor min lägger ut mer pengar längre. Hon har frågat mig flera ggr under veckorna och ba: Vill du inte ha det här i julklapp, vad önskar du dig osv. men jag tackar gott och väl nej varje gång men ändå kom kvinnan hem med två nya paket åt mig igår..Haha min mamma hatar när det är tomt och tråkigt under granen. 
 
Bild tagen från weheartit


Ang dålig uppdatering

Min dator har ju pajjat och den enda tiden jag har tillgång till datorn är här på Miroi eller hos Kevin OM någon av hans syskon är hemma med deras skoldator. Så det blir inte så mycket uppdateringar här ännu. Men det kommer så småning om. Lämnar nog in min dator på lagning nästa onsdag. Ska bli skönt att få lilla pärlan fixad. Känns så tomt och drygt att inte ha en dator och behöva låna datorer av andra. Haha ! 
 
 


FASERNA KLARADE

Sitter och hoppar av glädje! Nu har jag klarat alla fasera i körkortsteorin. Bara Repetion 1 & 2 kvar sen så jävlar smäller det och jag gör teoriprovet samt uppkörningen. Körningen har varit klar sedan långt tillbaka. Har inte haft någon ork eller motivation till att plugga teori alls men nu jävlar. Ska ner till trafikskolan nu och boka uppkörning och teoriprov. Är så otroligt spännande! Inte långt kvar. Förmodligen kommer jag få tider nästa år 2014 eftersom att det är för kort tid kvar nu för att de ska finnas lediga tider till båda delarna. Vill helst göra proven med kanske en dags mellanrum eller en dag efter varandra. Hatar att gå och vänta så ja vi får se hur det blir.
Ska även börja diskutera med mor min ang bil. Hon har sagt att jag ska få köpa en bil när jag klarar körkortet och frågan är ju bara vilken bilfan man ska välja. Haha vill ha en liten bil alternativt sedan. Dessa två bilar väljer jag mellan just nu.
 
Lutar såklart åt Audi A3an men det är ju pengamässigt det där. En Audi är dyr i både skatt och besiktning och att köra så vi får se vad det blir i slutändan. Ändå mamma som bestämmet lite där också eftersom att det är hon som sitter med den största summan. 
Kiss & Hug 
 


Trötta, sega måndag

Otroligt sliten tjej som sitter på miroi nu. Fy fan säger jag bara. Somnade runt fyra tiden och vaknade halv åtta. Inte okej från min sida. Var längesen jag var såhär trött. De konstiga är att jag somnade vid halv två senast hela helgen så vettefan vad de blev för fel inatt.
Idag ska jag och Kevin på boxercise på badhuset iallafall. Ska bli roligt! Människan har inte tränat på över 2 år. Haha och han ska mobba mig. Nu är det upp till bevis. 
I förraveckan beställde jag hem en shake från ner-i-vikt.se. Den ska ersätta min frukost och lunch ett tag fram över. Många utav mina nära har använt denna shake kompinerat med träning och så och lyckats gå ner mellan 5 och 15 kilo. Det är helt otroligt. Önskar de funkar lika bra för mig för då kommer jag nog komma i min nyårsklänning perfekt! Weey!