elidaeliasson.blogg.se

This saturday

Blev en tidig morgon för mig. Klev upp i  skaplig tid i morse och hann med mycket innan jag åkte hemifrån. Fixade mig lite extra eftersom att jag, Malin och Kevin skulle ut och äta lunch ihop. Eftersom det inte känns som att jag kommer ut så ofta så kände jag för att fixa mig lite mer än vanligt. Körde på svart klänning, röda läppar och lite ögonskugga faktiskt. Lite utöver de vanliga. Dock så haar jag hittat en liten kärlek till starka och markerade läppar. Speciellt rött! TO DIE FOR. 

Annars då? Efter vi käkat hängde vi lite hos Malin innan det var dags för att gå hem då kevins familj skulle få gäster. Så vi gick hem till honom och umgicks lite där tillsammans med dom. Sen dök det upp en överraskning utanför dörren. Det var nämligen så att Lilly (Kevins syster) och hennes man kom på besök. Lilly har flyttat upp till Stockholm tillsammans med honom så hon bor inte längre kvar i Sandviken så det är inte ofta man träffar henne nu för tiden så det är alltid roligt när dom kommer hit och hälsar på. 
Så det är väl det jag har gjort denna lördag. Ska alldelens strax gå över till Malin igen och sova där med henne och ha lite girl talk ! Ska bli mysigt. Imorgon blir det en tur till Valbo. Kevin ska passa på att shoppa lite behövliga saker. Även jag kommer nog köpa ett eller annat.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll. Kiss
 
Hittade en gammal bild sparad här på datorn. Har ingen överförningsladd till mobilen här så får bli en gammal bild. :)
 


Dagens inspo

 
 


Nu är det dags igen!

Efter att inte ha bloggat på ca 2 år så är det dags nu igen.
Jag har saknat det hur mycket som helst då jag läser och följer slaviskt ett ca 20 tal bloggar om dagen. 
 
Tänkte ta och presentera mig lite bättre för er som inte känner mig så bra.
Elida Eliasson heter jag och är 19,5 år. Jag är adopterad från Brasilien men i en väldigt tidig ålder så man kan säga att jag bott här i Sverige, Gävleborg hela mitt liv. Så ser jag på det iallafall. Jag har nyligen tagit studenten och är för närvarande arbetssökande. Jag har en pojkvän som jag varit tillsammans med i två år. Kevin heter han och han är en stor del utav mitt liv och vi ägnar mycket tid tillsammans. 
Ja, vad bör man säga mer?
Tack och bock så får jag hoppas att ni kommer gilla det ni läser. 
Kisses
 
 
 


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.