elidaeliasson.blogg.se

Hey Body

Klickar just nu i detta ögonblick hem denna super heta bodyn från Nelly. Tänkte att jag ska ha den nu till löningshelgen. Den och ett par snygga byxor blir nog super till fest. Känns som att jag behöver ha lite snygga festtoppar som jag kan ha nu d¨det kommer bli mycket utgång. Kör nog två helger i rad nu och sen kommer ju som sagt juldagarna då man festar konstant så. Awesome! 
 
 


Torsdag den 21a

Idag är det Miroi som gäller. Kom hit vid nio och har gjort olika arbetsuppgifter. Nu sitter jag och kikar runt lite i platsbanken och känner hur magen börjar kurra mer och mer. Speciellt då jag vet att mamma kommer komma hit med Mcdonalds om ca 45 minuter. Nam nam! Känns som det var forever jag käkade det. 
Efter miroi ska jag hem till älsklingen och vila lite. Sen vid tre-fyra tiden ska jag ner till trafikskolan och plugga lite teori. Ska fan klara Fas A idag! Sen halv åtta har jag min efterlängtande träning på badhuet. Det är Zumba som står på schemat. Taggad till tusen så jag älskar dans och har dansat i över 9 år. 
 
 
 
 


Nike Air MAx 90

Sitter och klickar hem dessa skönheter just nu. LOVE!
 
 
 
 
 


Jeans

Jeans är aldrig roligt att behöva köpa och det är ännu mindre roligt att provad dem. Jag har ju haft turen att haft samma storlek på jeans ett par år men jag känner att jag ändå VARJE gång jag ska köpa måste testa dom jävlarna och hur drygt och jobbigt är det inte att behöva prova ett par as tighta slim jeans inne i världens minsta provhytt samtidigt som det är 30+ grader där inne samtidigt.. Jag måste köpa ett par nya svarta jeans då det gått hål i mina. Ett par svarta slim jeans är ett måste i alla tjejers gaderober och det passar till ALLT! 
Håller på kikar runt lite på olika bra jeans sorter. I ett års tid ungefär har jag köpt BIKBOK's "higher flex 99 byxor". De som är så otroligt stretchiga och sköna. De är som dr denim jeansen fast bättre kvalite och hållbarhet. Så de går inte sönder lika snabbt även fast man använder de varje dag och de tappar inte färgen lika snabbt som jag upplever att dr denim gör. Funderar som sagt om jag bör köpa de igen eller om man ska köpa några andra..ja ni hör det är ju otroligt svårt och tråkigt att köpa jeans. Kommer förmodligen sluta med att jag köper de från BIKBOK så de är bekvämast. Haha! Typical me. 
 
 BIKBOK VS GINATRICOT 
 
 
 
 


Elysium

Jag och älsklingen såg precis en otroligt bra film! Elysium heter den. 9onde augusti släpptes den så den är rätt så ny. Såhär kan man läsa om filmen från SF´s hemsida. 

År 2154 bor de priviligierade rika i en paradistillvaro på rymdstationen Elysium. Nere på den förstörda jorden slåss den övriga mänskligheten för sin överlevnad. Den härskande klassen gör allt för att bevara livsstilen på Elysium och hålla de mindre bemedlade på plats på den överbefolkade planeten under dem. Och Jordens människor ger aldrig upp hoppet om att nå Elysium en dag.

Den olycksdrabbade Max hamnar i en situation som tvingar honom att ta ett riskfyllt uppdrag på Elysium, som inte bara kan rädda hans eget liv, utan även skapa större balans mellan de två världarna. Om han lyckas.

De är en utav de bästa filmerna jag har sätt. Jag är en person som hatar ALLT som har med Sci-Fi! Alltså verkligen hatar sånt. Men denna film toppar alla kärlek och tjej filmer jag sätt alltså! Ni som är lika som mig och också hatar såna robot filmer och annat tjafs bör ändå ge denna film en chans. Jag trodde den inte skulle vara så bra men det visade sig att den innehöll både kärlek och otroligt sorgsna men fina delar. Som jag personligen gillar när det gäller filmer som jag helst väljer att titta på! Men ge den en chans people. Den va verkligen awesome! 

 


Träning

Jag håller ju som sagt på att träna nu för fullt om veckorna. Har köpt ett friskvårdskort från badhuset. Köpte ett på fyra månader så jag har tills februari 2014 att nå dit jag vill om man kan säga så. Jag försöker hinna med 3 pass i veckan kombinrat med flera promenader och löpturer. Jag vill först och främst gå ner i vikt och då tycker jag att det inte finns något bättre sätt att göra det på än att motionera aktivt. Efter jul någon gång ska jag köpa gymkort och istället för att gå ner i vikt ska jag försöka att stärka kroppen.
Jag hade en period i mitt liv för ca 2 år sedan då jag tränade 5-6 dagar i veckan. Jag mådde super bra och gjorde nästan ingenting annat än att vara på gymmet. Jag vill kunna få tillbaka den känslan igen och även min kropp. Jag vägde ju ett par kilo mindre då än vad jag gör nu så jag vill kunna få ner till den vikten och kroppen igen. Då jag mådde som bäst. Nu känner jag att jag har låtit det gått så långt att jag börja skämmas över min kropp vilket jag aldrig någonsin har gjort förut. Sen när folk i min närhet och omgivning börjar märka det blir det bara värre. Så jag pratade med mamma och berättade hur jag kände och som den ängel hon är betalde hon friskvårdskortet åt mig och köpte även en helt ny träningsutrustning. Så som träningsleggings, strumpor, sport-bh, skor och massa annat. Kände mig ännu mer motiverad då. 
Även dessa bilder som jag hittade på we♥it gör mig så otroligt pepp till att klara detta. 
 
 
 
 



 
 
 


 
 


Dagen

Denna dag har bestått dels utav att vara här på Miroi och lyssna på lite föreläsningar och nu sitter jag och söker ett deltidsjobb i Gävle. Inte långs kvar tills jag slutar nu. Då kommer Kevin hit och hämtar upp mig så tar vi oss en promenad tillbaka hem till honom. Då blir det väl bara att slappa lite. Baka bullar ska vi nog göra också. Båda två har varit enormt sugen på de nu ett tag. Sen slaggar jag hos honom inatt och imorgon är det samma visa igen. Miroi 09-14. 
Btw så har min dator pajjat så jag kan inte blogga så mycket. Kommer väl komma upp lite inlägg nu medans jag är här då jag har tillgång till dator hela dagarna. Men ska lämna in min nästa onsdag så får vi väl se hur lång tid det tar innan den är lagad. 
 
 


Nyår

Nu sitter vi här i mitten på November. Snart är det dags för jul och nyårsfesterna. Jag sitter och spånar runt lite på nätet efter lita snygga klänningar man kan ha på sig. Hitils har jag hittat två grejer. En klänning från Club L från Nelly.com och även en snygg baseballjacka från Estradeur. Det känns som det var längesen jag klädde mig i klänning då jag inte känner mig särsklit bekväm i det nu på senaste då jag gått upp lite i vikt. Håller på tränar för fullt för att tappa de extra kilona som jag lagt på mig för att kunna ha klänning nu under jul och nyår och känna mig super snygg och bekväm i det. 
Dessa två klickar jag nog hem i nästa vecka då kontot fylls på lite extra!