elidaeliasson.blogg.se

TATTOOO

Nu är det inte långt kvar innan även jag tänker förlora tatueringsoskulden. Vet vad jag vill ha men det enda som sätter stopp för det är väl plånboken just nu. Sen vill jag inte tatuera mig förens jag känner mig nöjd över min kropp. Men det jag alltid velat göra är en text som min bästa vän kom på åt mig för något år sedan. 

"You can never broke a wild heart" Står för allting jag gått igenom de senaste 4-5 åren. Vet dock inte om jag ska sätta den på över/underarmen eller på revbenen. Måste klura lite mer på det tror jag. Haha 
 
Sen är det den mexicanska döskallen. Så otroligt het och snygg tatuering, dock vet jag att många har den men jag tatuerar den inte pga något mode (som vissa för) utan den mexikanska döskallen står för att man ska hedra de nära och kära som har gått bort. Vilket i mitt fall är min far, farfar och farmor. 
Den mexikanska döskallen kommer jag sätta antingen på framsidan av låret eller på vänstra skulderbladet. 
 
Efter det kommer en diamant. Den kommer jag vilja sätta på vänster/höger sida på revbenen eller om jag inte gör en liten på handen. Har börja tycka att det är otroligt snyggt med lite pråliga små saker på händerna. Tror det var paows alla tatueringar på hennes händer som fick mig att börja tycka om det mer och mer. Men tror dock jag bara ska ha max 2 tatueringar på vadera hand om jag ens ska ha något. Måste ju tänka på vem man är som person också. Jag är inte den där fullt tatuerade bruden med sleeve hit och sleeve dit och tatueringar i ansikten (exempelvis) så jag håller mig nog till de lite enklare. 
 
Här nedan ser ni lite bilder på hur jag ungefär vill ha vissa av mina tatueringar (dock vill jag absolut inte kopiera dessa tatueringar utan vill göra de personliga såklart)
 


Favoriter från 70% på Estradeur hos Nelly

 


Sliten

Usch det var då ingen rolig dag igår eller. Gjorde ju som sagt uppskrivningen igår. 52 är godkänt och jag fick 50. Så jävla surt när man är så jävla nära. Blä! Besviken på mig själv lite faktiskt. Men ska se till att få en ny provtid nästa vecka så då jävlar ska jag plugga som aldrig förr inför det. Ännu värre va det när jag såg att killen framför mig hade gått 61. Jag ba va faaan.....så han va nog måttligt glad iaf. Men ingen idé att sura. Bara att försöka igen :D 
 
Idag blir det en skön vilodag. Försöka umgås med kevin så mkt som möjligt. Låter så sjukt men jag sover för det mesta hemma hos han då han bor i stan och det är nära till Miroi för mig och allmänt skönt att vara i stan än att sitta instängd långt ut i vischan (STAVNING?!). Även fast jag sover där jämt nästan så känns det inte som att vi får tid att umgås. Han jobbar till fyra, kommer hem och är tvär slut. Jag drar i väg och tränar eller träffar någon polare och när jag kommer hem är det typ bara att käka och sen sova. Haha! Men vi tar igen allting på helgerna då vi brukar vara hemma hos mig där vi har huset för oss själva. Så mycket skönare :) 
 
Nu ska jag söka jobb på Sandvik. 
Kisses
 


Nu gäller det!

I skrivandets stund är det exakt 3 timmar och 18 minuter innan jag har teoriprovet. Jag känner hur fjärilarna börjar komma i magen. Har inte varit så nervös faktiskt förens nu. Men jag gjorde precis ett test då jag bara svarade utan att ha boken till hjälp och då blev jag godkänd på första försöket. Så det ser rätt så ljust ut. Har ju suttit och pluggat hela helgen så jag hopaps det verkligen har lönat sig. Annars blir jag besviken för jag vill så gärna ha körkort nu!! 
 
Men nog om det. Nu ska jag hoppa in i duschen coh börja fixa mig. Ska ju åka in till Gävle en timme innan så jag hinner läsa lite där också innan jag gör provet. Plus att man ska knäppa bilden till körkortet där på plats idag så måste se till att fixa mig lite iaf :D Även fast det inte är så många som kommer se bilden men ändå. För min egen skull i framtiden kommer jag nog uppskatta att jag borstade håret och la på lite mascara. Haha! 
 
Ha det så bra nu ska jag göra mig redo. Håll tummarna! 
 
 


Söndag den 19e

Sitter hemma nu. Kom precis hem från att ha tagit en morgon promenad. Kändes otroligt skönt och speciellt när det är så fint väder ute. Blev en snabb vända på 30 minuter bara runt byn. Nu ska jag koka lite kaffe och ta det lugnt en timme tills jag ska klä på mig för att åka in till stan. Idag blir det mer plugg för imorgon har jag uppsrivningen. Jag börjar känna mig lite nervös men imorgon kommer det säkert bli värre :o 
 


Körkortsteori

Just nu sitter jag och pluggar sönder! Har fortfarande inte klarat repetionen. Så kommer inte sluta förens jag gör det. Det är 3 tester som jag ska göra och jag har hitils bara klarat en. Så jag kommer förmodligen plugga enda in till midnatt för att klara det.
Håller dock på gå under redan nu. Jag blir så frustrerad varje gång jag inte klarar det. Usch! Hate it! 
Nu ska jag fortsätta plugga och hoppas på att jag inte sliter av mig håret i ilska. 
peace 
 


Godmorgon

Sitter i Norrsätra nu på Miroi och ska plugga lite körkortsteori. Är egentligen ledig idag och behövde inte komma hit men då jag inte har tillgång till en bra dator någonstans så valde jag att gå hit då jag känner att jag får mer pluggro. Ingen som stör som det oftast är hemma. 
Gårdagens styrkepass var inte så jobbigt tyckte jag då men idag har jag så jävla ont i knäna att jag vill gråta varje gång jag måste ställe mig upp eller sätta mig ner. Men snart kommer det gå över. Idag är det plugg som gäller hela dagen. Ska både göra repetion 2 och plugga lite vägmärken som jag suger på. Så plugg plugg plugg hela dagen denna fredag. Men det kommer vara värt det i slutändan.
Kisses 
 
 


Sminkning

Linda Hallberg är en stor inspirationskälla när det gäller sminkning och tips. Är inne på hennes blogg flera gånger om dagen för att leta inspiration till festsminkningar och vardagssminkningar. Hittade denna underbara sminkning som hon la upp på sin blogg idag. Mejlade Lilly och frågade vad hon tyckte om att jag ska ha den på lördag på festen. Ska ju ha mina as balla skor från Have2Have på fötterna så tror det kommer passa bra med den sminkningen som matchar skorna. Sen vill jag ju helst ha helsvart som jag skrev innan så det blir det bra att bryta av med någonting väldigt färglatt. 
Köpte även ett nytt hårsmycke iförrgår på lindex för ynka 50 spänn som jag också tänkte ha på lördag. kommer bli awesome night. 
 
Bild från Linda Hallbergs blogg
 
 


Börjar dra ihop sig

Dagarna bara flyger förbi och snart är det dags för uppskrivning och uppkörning. Är så otroligt taggad. Inte alls så nervös men det kommer väl förmodligen. 
Ja vad händer nu i helgen då? 
Jo ska i väg till Stockohlm, Solna för en kurdiskfest med min pojkvän och hans familj. Blir skoj att få klä upp sig lite. Var väl på nyår jag gjorde det sist. Men denna gång tror jag att jag ska köra på svart långkjol med slitz samt en långärmad enkel tröja. Samt en ganska så markant svart sotning. Lutar lite åt grunge hållet på sotningen. Kollade in på Linda Hallbergs blogg igår, btw världens bästa sminkblogg! Love it. Hon hade gjort en grunge sminkning som gick i de bruna tonerna och jag blev intresserad av att kanske göra på en sån. Ska hem och testa lite sen. 
Dagens planer är att prata lite med CVL ang CNC utbildning. Plugga körkortsteori samt träning och efter den ännu mer plugg. Blir en lång dag idag. 
 
Kisses
 
 


Nyårsafton Del 2

När alla raketer var smällda och nyårskyssen var done så gick vi mot en bar som låg alldelens i närheten. After Bar hette den. Kevin pejade in oss alla för 640 spänn och väl inne såg vi vilket kasst och tråkgit ställe det var. Försökte få pengarna tillbaka då vi var inne i max 5 min men icke sa nicke det gick inte. Men vi alla sket i det. Det var nyår och vi var fulla. Vem fan bryr som om 640 spänn då. Haha! Vi gick vidare och tog tuben mot sturep. Där hittade vi en otroligt bra klubb som hade musiken vi alla var intresserad av. Det var en latino klubb som spelade dancehall och reggeaton musik hela natten. Där kostade det 250kr. Dyrt men fan vad det var värt det. Vi dansade loss tills det kändes som att benen skulle gå av. Hade det så otroligt roligt. 
Vid fyra tiden då vi hade varit där i ca 4 timmar och dansat non-stop drog vi oss mot hötorget och Mcdonalds. Ett måste efter en sån natt som vi haft. Där fick vi sitta och vänta på maten i 20 minuter för det var så mycket folk, 

Vi styrde hemmåt vid femtiden och kom i säng en timme senare. Har nog aldrig haft ett sånt bra nyår som detta. Tidernas bästa och sällskapet kunde inte varit bättre. Lolve u guys ♥
 
Lilly och Sermed inne på nattklubben
 
Jag och kevin utanför nattklubben 
 
Dålig bild på min nyrårsoutfit. Hade en vit magtopp med spets från Bikbok och en svart enkel kjol också från bikbok samt halsband från Glitter. Enkelt och snyggt! Över hade jag såklart den nya jackan jag fick av Kevin
 
Kisses ♥
 


Nyårsafton Del 1

Vi alla vaknade i en skaplig tid vid tolv. Då var vi utvilade allihopa. Käkade en stadig frukost då vi alla visste att kvällen skulle bli fartfylld och med mycket alkohol. 
Hade två saker kvar på listan att göra och det var att göra lösnaglar samt strumpbyxor. Jakobsbergs galleria skulle stänga klockan tre så jag och Kevin skyndade ner vid två tiden för att hinna göra det vi skulle. Hittade allting plus en navelpiercing för ett otroligt bra pris. 
 
Väl hemma igen var det bara chillmode. Duschade, noppade ögonbrynen, fixade naglarna och annat. Sen vid sex tiden började jag och lilly fixa oss. Hennes hår skulle plattas och lockas. Kan säga att allt det tog ungefär 2 timmar. Hon har hår som en gudinna. Tjockt och otroligt långt. 
Sedan var det min tur att sminkas och mitt hår som skulle plattas och vågas lite. Tror båda två var klar vid tio tiden. Drack såklart under tiden jag gjorde allting men när jag var klar och såg att klockan var ganska mycka var det bara att börja svepa! Haha
 
Vid elva var alla klar och vi tog bilen in mot stan. Parkerade på odengatan och tåg tuben därifrån. Dock stod tåget stilla i säkert 15 minuter då det var några idioter som vägrade stänga dörrarna. De höll upp dem och polis tillkallades efter ca 10 minuter. Vi klev alla av tåget och tog ett annat istället. Klockan var då 23.55 och vi alla satt spända och stressade på nästa tåg då vi var rädda att behöva fira in nyåret nere i tunnelbanan. 23.58 klev vi alla av tåget och ALLA, bokstavligen ALLA sprang upp mot slussen. Även jag i mina klackar och minikjol. Kevin höll jag i handen och drog med honom medans jag sprang. Haha! Exakt 00.00 kom vi upp och såg alla männsikor stå och filma/ ta bilder på alla raketer som precis sköts upp och nyårskyssen han vi såklart med i samma veva. Underbart att få veta att jag kommer få tillbringa ännu ett suveränt år med mannen i mitt liv. Uppdaterade instagram i samma veva som vi stod där och skrev Att detta år skulle bli lite mindre kaos och mer kärlek från oss båda. Min älskade
 
Nyårskyssen ♥
Del 2 kmr inom kort
 


Dagen innan nyårsafton

Under nyår som jag skrev i det tidigare inlägget var jag ju i Stockholm. Måndagen innan nyårsafton åkte vi fyra, Kevin, hans syster och hennes man, in till centrala stockholm för lite shopping. Hittade ingenting medans kevin fick med sig en hel del saker faktiskt. Det behövde han, hjärtat mitt ♥
Vi gick runt och storsade lite i massa olika affärer och mot eftermiddagen/kvällen då allting skulle stänga åkte vi tillbaka hem. Lilly bor i Jakobsberg och där har de också ett köpcentrum. Lite liknande det i Sandviken fast aningen större. Så vi gick in på systemet för att handla lite inför nyårskvällen. Medans grabbarna var inne på systemet så sprang jag in på H&M som ligger mitt emot en snabbis, endast för att fördriva tiden lite. Hittade på en gång en pälsjacka som jag letat efter hur längesom helst. Den var även nedsatt på rean och kostade ynka 150 kr bara. Så den kom Kevin och köpte åt mig. Var hur glad som helst, så tack igen älskling! 
 
Shoppingen led mot sitt slut och vi styrde våra trötta fötter hemmåt. Där hemma hade Lilly åkt i förväg och hunnit värma upp maten som vi hade lagat tidigare på dagen. Så var väldigt uppskattat att få komma hem när maten stod framdukad på bordet. Resten av kvällen njöt vi bara och kollade på film. Somnade i skapligtid då alla var trötta. 
Bilden tycker jag inte gav rättvisa för jackan men gud så snygg den är i verkligenheten! 
 


Tråkiga torsdag

Idag är det en sån där dag då jag helst av allt bara vill sova hela dagen. Men har en hel del saker att ta i tu med innan helgen. Lite ärenden på stan som jag ska göra samt att jag ska hem och prata med mamma ang ekonomi och annat tråkigt som jag hatar. Ska även sätta mig och plugga matte. Fy! säger jag bara. Men måste fixa godkänt i kursen så jag har godkänt i alla mina kärnämnen innan det är dags att söka till högskolan nu i vår. 
 
Annars då? Har inte varit så aktiv då det varit lov och jag har varit i stockholm en vecka under nyår. Var så otroligt kul! Kevin åkte till Tyskland med sin familj i två veckor så möttes vi upp i stockholm två dagar innan nyår hemma hos Lilly, hans syster. Var så otroligt härligt att äntligen få träffa min älskade pojkvän. Var längesen vi var ifrån varandra så länge. Men det behövdes kände både han och jag.