elidaeliasson.blogg.se

Onsdag

Hejsan!
Nu var det ett tag sen jag uppdaterade. Jag tänkte bara kika in och göra nått inlägg innan jag ska kila iväg till jobbet. Fick jobbet på Sandvik via proffice så jag började jobba min första natt i måndags. Så ska jag ut på den tredje och näst sista nu ikväll. Ska bli kul!
Annars så har jag och älsklingen, Kevin, varit inne i Valbo idag efter hans jobb. Han fick med sig en radiostyrdbil som han håller på kör runt med nu och gör mig GALEN! Fett irriterande sak. Men så länge han är lycklig så är det bra. Jag fick med mig ett par converse, ringar och springtights från Gina. As snygga var dom. ska köpa gymkort nu på måndag tänkte jag och dra igång med träningen igen så blir kul att få vara lite extra snygg på gymmet.
Nyss så klickade jag även hem ett par Air Force 1. Ska användas flitit. Hoppas bara dom passa i storlek.
 
 


Ny design

Vad tycks om den nya designen ? Love it! ♥


Bilägare

Igår var jag och mamma ut på våran dagliga bil-letar-runda. Åkte till ett ställe i Sandviken och blev kvar där i ca 4 timmar. Hittade den perfekta bilen så den köpte jag. Kommer förmodligen hämta den imorgon. Kommer bli så jävla awesome när jag hämtar den. Tog körkortet för 2 veckor sen och har redan köpt en bil. Weeeey! Lycklig som satan just nu! 
 
Detta är inte helt rätt bil men jag har inga bilder på datorn men de är rätt så lika, min bil och denna. 
Bild från google
 


Valentines day

Snart är den alla hjärtans dag!  Jag och min kära prins kommer nog inte slå på stort. Dels för ingen av oss har ekonomin till det och för att det inte riktigt är vår grej. Vi kommer förmodligen köra på att vi går på badhuset (relaxen) och myser lite i bastun och sen åker vi nog vidare till Gävle för bio och middag ute. Om vi inte gör detta åker vi nog en sväng till huvudstaden för att bara umgås med vänner och äta god mat hos dom. För oss är inte presenter och allt sånt viktigt utan bara att vi får tid tillsammans och att få skratta och ha kul, vilket är vår speciallitet. Hur som helst. Vad vi än gör kommer bli bra så länge vi är tillsammans. 
 
 


2014-02-11

Tänkte bara slänga in ett inlägg lite snabbt!
Är på jakt efter en ny dator så därför blir det ingen bra blogg uppdatering. 
Men kan meddela att jag tog körkortet förra veckan. Så nu har även jag körkort (trodde fan aldrig det skulle hända)
Så det jag har gjort har väl varit att åkt runt och umgåtts med kompsiar och Kevin. Mina planer för veckan är väl att hitta en dator, tv och även en bil! Sitter och kollar runt på blocket nu. Mycket som ska göras. Idag ska mamma och jag in till Gävle/Valbo för att kika lite. Ska bli kul. Får se om vi kommer hem tomhänt eller hur den nu blir. 
 
Har även blivit rödhårig! ÄNTLIGEN! Trivs otroligt bra i det. 
Ska fixa bättre bild på håret! Wääääw love it 
 
Nä nu ska jag ta mitt pick och pack och dra mig för ett ärende på stan och sedan iväg mot Valbo/Gävle. Kisses